دشمنان و دوستان حافظه-(عبدالعلی چنگیز) | خانواده مطهر

دشمنان و دوستان حافظه-(عبدالعلی چنگیز)

همه ما در فیلم‌های سینمایی یا زندگی روزمره مشاهده كرده‌ایم كه حافظه تاچه حد در زندگی نقش دارد و ضعیف شدن آن مشكلات بسیار جدی برای فرد  ایجاد می‌كند.

این در حالی است كه نوع تغذیه بر حافظه تاثیر مستقیمی دارد. به گفته كارشناسان، نمک، شکر و چربی‌های اشباع، دشمنان حافظه هستند. مواد غذایی خیلی شیرین تعادل هورمون انسولین را در بدن بر هم زده و موجب ایجاد بیماری و کاهش قدرت ذهنی می‌شوند. اسیدهای چرب اشباع نیز با رسوب بر دیواره رگها باعث سفت شدن و تنگی آنها شده و با ایجاد اختلال در جریان خونی كه به مغز می‌رسد، قدرت یادگیری و ذهنی فرد را کاهش می دهند.اما اگر به دنبال تقویت حافظه هستید مصرف سبزی‌های خام و تازه، روغن ماهی، تخم مرغ، توت‌فرنگی، تمشك، شاتوت، كلم قرمز، آلو، آلبالو و انگور را فراموش نكنید.این مواد غذایی با در اختیار داشتن مقادیر خوبی از آنتی‌اكسیدانت یا اسید‌های چرب امگا3، موجب تقویت حافظه می‌شوند.

ديدگاه ها در اين مطلب .

طراحی و اجرا توسط : امید حسینایی