جايگزينى كاكائو با فلورايد دندان | خانواده مطهر

جايگزينى كاكائو با فلورايد دندان

oufuoo31
يافته هاى علمى يك دانشجوى ايرانى دانشگاه تولان در خصوص تاثير عصاره كاكائو بر روى ميناى سطح دندان انسان و امكان جايگزينى آن با فلورايد به منظور توليد خميردندان هاى موثرتر مورد توجه رسانه هاى خارجى قرار گرفته است.

تحقيقات اين محقق نشان مى دهد كه عصاره پودر كاكائو كه به طور طبيعى در شكلات ها، انواع چاى ها و ساير محصولات وجود دارد ممكن است يك جايگزين طبيعى موثر براى فلورايد موجود در خمير دندان باشد. به گفته صادق پور تحقيق وى نشان داد كه عصاره كاكائو در زمينه مبارزه با پوسيدگى دندان حتى موثرتر از فلورايد عمل مى كند. اين عصاره كه يك نوع پودر بلورى سفيد است كه تركيب شيميايى آن شبيه به كافئين مى باشد به سخت شدن ميناى دندان كمك مى كند و به اين ترتيب استفاده كننده هاى اين عصاره كمتر در برابر پوسيدگى دندان آسيب پذير هستند.
صادق پور گفت: اين عصاره در نمونه هاى آزمايشگاهى بر روى حيوانات موثر بوده اما براى اثبات تاثير مفيد آن براى انسان و آماده سازى آن براى فروش و استفاده حداقل ۲ تا ۴ سال زمان لازم است. وى تاكنون نمونه اوليه از خميردندان با طعم نعنا به همراه عصاره كاكائو ضد پوسيدگى دندان را تهيه كرده و پايان نامه پژوهشى دكتراى وى مقايسه تاثير اين عصاره بر روى ميناى سطح دندان انسان با فلورايد است.

ديدگاه ها در اين مطلب .

طراحی و اجرا توسط : امید حسینایی